Iso pyörä pyörii

Noniin. Nyt ollaan pitkästä aikaa taas linjoilla. Joulukuu oli yhtä säpinää, joten silloin ei ehtinyt juuri blogia ajatella. Nyt taas alkaa arki pikkuhiljaa tasoittumaan, joten on paremmin aikaa hieman kerrata viime kuuta ja kertoa tammikuun kuvioista. Joulukuussa kävimme Designtorilla, Annikinkadun myyjäisisssä ja paiskimme pitkiä päiviä & iltoja nettikaupan parissa.

Nettikauppa on nyt valmis, mutta muutama kysymys jäi vielä auki: Pitäisiköhän jatkossa yrittää hommata jonkilainen torso, jonka päälle pukea myytävät vaatteet? Toinen seikka on vaatteiden kokomerkinnät: Monessa vaatteessa on koko, mutta pitäisiköhän mittailla leveyttä ja pituutta vielä erikseen tuotteen tietoihin? Mielipiteitä ja toiveita muutenkin nettikaupasta saa heitellä ilmoille. Tämä olisi suorastaan toivottavaa, että saadaan homma kehittymään teille sopivaan suuntaan.

Tuotteiden kuvaaminen nettikaupaan oli yllättävän iso duuni, vaikka liikkeen koko kattausta ei nettiin pistetäkään. Tulevaisuudessakin nettiin tulee vain osa liikeen tuotteista. Paljon tuli myös tehtyä turhaa työtä, sillä monta nettiin kuvattua tuotetta tuli myytyä jo ennen nettikaupan avaamista. Koko ajan siis tästä kaupanpidosta oppii lisää.

Tammikuu on alkanut muuten mukavissa merkeissä, mutta tänään mies on ollut enempi vähempi palasina. Siihen on syynä parkkisakko. Jos joku, niin parkkisakko on maailman ärsyttävimpiä asioita. 50€ tosta noin vaan nyhdetään! Auto ei ole kenenkään tiellä, ei haittaa ketään, ei aiheuta vaaratilannetta, parkkimaksu maksettuna lepää parkkiruudussa nätisti ja SILTI! MITEN VOI? Riipii ja rankasti!

Hajosin pahasti jalkakäytävälle, kun näin tuulessa lepattavan lapun. Tiedän, että paikka jossa autoni oli parkissa on laillinen, sillä olen pitänyt siinä kiesiä vuosikaudet. Välittömästi hain lapion ja aloin hakkaamaan lunta ja jäätä auton renkaan ympäriltä ottaakseni todistusaineistoa. Ihmiset jotka näkivät, pitivät varmaan hulluina ja itselläkin kävi mielessä kuinka järkevää puuhaa jään nakuttelu auton ympäriltä pimeässä illassa on.  Sain kuitenkin lopulta kaivuuhommat päätökseen ja parkkiruutua näkyviin. Ja kas! Auto on laillisesti pysäköity – kuten siis jo tiesinkin.

Niinpä lähetin juuri todisteet auton ympärillä tapahtuneesta mainauksestani pysäköinninvalvojille. Saa nähdä perutaanko sakot. Oma veikkaukseni on, että valitus menee suoraan roskiin. Kaikki ennusmerkit ja kokemus vaan viittaavat siihen, että sitä ei todellakaan peruta. Ehdotankin, että pysäköinninvalvojat varustettaisiin talvisin vähintään lapiolla, niin voisivat siinä samalla rapsutella parkkiruutuja paremmin esiin ettei tarvitsisi arvailla. Mansesterissa kun ainakin puistoyksikkö hoitaa hommat jo isosti.

Hommat hoidetaan Tampereella isosti

11.1.2013 12:38 am
 
One Response to Iso pyörä pyörii
  1. Joonas :

    Toivottavasti ovat järki-ihmisiä ja peruvat sakon. Todisteet puhuvat puolestaan, jos ei muuten niin sitten kirjotusta Aamulehteen 😀

Avoinna:
Ma-Pe 11-18
La 11-15
Aaltosenkatu 31-33 . 33500 Tampere
+358 50 565 0655
Copyright Kätkö Vintage 2014